Leuk als je iets achterlaat in mijn gastenboek!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Krista Komt Kramen
Average rating:  
 26 reviews
by Jessica on Krista Komt Kramen
Fijne kraamweek!

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad! Krista stond meteen voor ons klaar. Veel goede adviezen en tips gekregen waardoor wij al snel onze draai hadden gevonden.
Dankje Krista!
Groetjes van ons.
Jessica, Wouter en Pieter

by Jeanne on Krista Komt Kramen
Topper!

Krista is zeker een aanrader! Ze zorgt voor een hoop gezelligheid en neemt al het werk uit je handen. Je hoeft je nergens druk om te maken. Meerdere keren heeft zij heerlijk gekookt voor ons. Voor de bevalling is zij al betrokken bij je zwangerschap en na de kraamweek is zij altijd nog bereikbaar voor vragen. Dit vond ik beiden erg prettig.

by Wendy en Rinaldo on Krista Komt Kramen
Structuur en rots in hectische week

Onze kraamweek was een hele hectische en werd soms overschaduwt door negatieve gebeurtenissen. Krista zorgde voor rust en gaf ons ook de mogelijkheid om onze eigen rust te pakken. Voor mij was het fijn dat Krista een vrolijke noot kon brengen door de luchtige gesprekken maar ook duidelijk en professioneel kon zijn als het moest. Ze wist dat ik hoop had dat de pijn minder werd en had ook zo de trucjes om de pijn te verminderen. Oh en vergeet haar pasta pesto niet!!
Krista is een topper die haar vak verstaat en tegelijkertijd ook de luchtigheid erin kan houden en op gaat in je huishouden 😉 zeker een aanrader!!

by Annemiek on Krista Komt Kramen
Fijne kraamtijd

Wij hebben onwijs genoten van onze kraamweek! Krista heeft ons goed geholpen en geadviseerd in deze week. Daarnaast was de week ook lekker relaxed en hebben wij onwijs gelachen met elkaar. Als wij in de toekomst nog een kindje mogen verwelkomen dan vragen wij zeker Krista weer om te komen kramen

by Kimberley, Kevin en Vince on Krista Komt Kramen
Super hulp tijdens de kraamweek

Krista is een topper! Buiten de velen kennis die ze heeft, brengt ze ook gezelligheid mee in een pittige week. Ze heeft ons geweldig geholpen. Onze Vince wilde niet meteen goed drinken en op temperatuur blijven en ze wist ons gerust te stellen en kennis over te brengen. We kunnen nu met veel zelfvertrouwen verder:)

by Kirsten on Krista Komt Kramen
Top kraamweek

Dankzij Krista hebben wij een hele fijne kraamweek gehad! Gedurende de kraamweek heeft ze ons gesteund, geadviseerd en geholpen!
Daarnaast was het ook super gezellig!
Een kraamweek waar wij met veel plezier op terug kijken!

Liefs,
Glenn,Kirsten en Rosie

by Jannis & Rianne on Krista Komt Kramen
Enthousiast en boordevol kennis!

Krista is een enthousiaste dame die ons goed heeft geholpen tijdens de eerste periode van onze kraamtijd (na thuiskomst uit het ziekenhuis). Haar flexibiliteit is erg goed! Ook heeft ze ons nuttige tips gegeven waar we nog dagelijks profijt van hebben. Nogmaals dank!

by Claudia ten Wolde on Krista Komt Kramen
Goud waard!

Voor onze eerste kleine had ik mij geen betere kraamzorg week kunnen wensen! Dankzij Krista kijken wij hier met het grootste plezier en vertrouwen op terug! Ze heeft ons enorm gesteund en veel geleerd. Tevens zag zij goed wanneer ik mijn eigen grens voorbij ging en kon zij mij hierin goed afremmen zodat ik voldoende rust kreeg! Voor al onze hopelijk toekomstige kindjes zou ik geen andere kraamverzorgster wensen!

by Familie Koeks on Krista Komt Kramen
Fijne kraamtijd!

We hebben een fijne en gezellige kraamweek gehad met Krista! Veel van haar geleerd en ze heeft ons dan ook met zelfvertrouwen achter gelaten. Het was ook erg gezellig en we zouden zo weer voor Krista kiezen.
Krista, we zijn je erg dankbaar en we houden contact!

Veel liefs,
Eithrick, Jomara en Kymani

by Dorien on Krista Komt Kramen

We hebben een fijne kraamweek gehad. Krista heeft ons goed geholpen. Ze heeft veel kennis en brengt dit rustig over.
Ze werkt echt met passie en liefde. Bedankt!!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»