Leuk als je iets achterlaat in mijn gastenboek!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Krista Komt Kramen
Average rating:  
 31 reviews
by Ilja on Krista Komt Kramen
Heerlijke kraamweek!

Wat hebben we een heerlijke week gehad met Krista in huis. Het was heel relaxed! Goede zorg voor moeder en kind, ook zorgde ze dat ik m’n rust pakte wat ik soms nog wel eens vergat. Ze had fijne en handige tips! Ook zag ze wat er gedaan moest worden in huis en deed dit ook. Een betere kraamweek konden we ons niet wensen! Als je een relaxte en fijne kraamhulp zoekt dan raadt ik Krista zeker aan !

by Yolanda on Krista Komt Kramen
Fijne kraamweek!

Krista kwam bij ons invallen omdat onze eigen kraamhulp helaas ziek was , maar wat waren we blij met haar!
Ze hoefde voor ons eigenlijk niet zoveel te doen omdat het gelukkig snel allemaal weer goed ging , toch was het fijn om haar in huis te hebben. Ondanks dat dit ons tweede kindje is gaf ze ons nog hele goede, bruikbare tips. Er werd ook gezorgd dat ik genoeg at , dronk en rust nam want dit vergat ik af en toe. Krista is echt een topper dus mocht je een lieve en fijne kraamhulp zoeken raden wij haar zeker aan!

by Tessa en Koen on Krista Komt Kramen
Goede tijd gehad

Krista kwam invallen voor onze eigen kraamhulp, maar het was vanaf het begin goed. Krista is erg betrokken en praktisch ingesteld waardoor we een hele relaxte kraamtijd hebben gehad. Ze denkt mee en zorgt voor het hele gezin (inclusief de hond ;)). Dank voor je goede zorgen!
Groeten Tessa, Koen, Sem en Nea

by Claudia ten Wolde on Krista Komt Kramen
Tot in de puntjes verzorgd!

Krista heeft ons bij onze eerste zoon zo goed bijgestaan dat wij wisten dat we haar voor onze tweede haar weer wilde vragen. Toen bleek dat wij een tweeling kregen reageerde ze zo enthousiast! De hele zwangerschap heeft Krista contact met ons gehouden en de kraamweek was werkelijk fantastisch! Krista verstaat haar vak als geen ander! Ze is niet alleen heel kundig maar ook inzichtvol als het aankomt op de behoeftes van de persoon specifiek. Omdat ik mij al zo snel goed voelde was ik geneigd teveel zelf te doen. Krista zag dit en heeft mij weten af te remmen waardoor ik nog veel meer heb kunnen genieten van de kraamweek.

Dank je wel Krista!
Groetjes,
Bart, Claudia
Tim, Luuk & Tess

by Laura Tonkes-Verdonk on Krista Komt Kramen
Topper!

Gezien wij bij ons eerste zoontje zo een goede ervaring hadden met Krista hebben we haar uiteraard ook gevraagd voor bij ons 2e zoontje. Ze weet van aanpakken. Ze stelt constant van alles voor om te helpen met de kinderen, mij, mijn man en het huishouden. Ze geeft ook veel goede tips. Heerlijk om gewoon alle focus op mijn baby en herstel te hebben. Ze is daarnaast super sociaal en fijn in de omgang. Het was naast de goede zorgen ook super gezellig om Krista de kraamtijd bij ons te hebben.

by Saskia on Krista Komt Kramen
Top kraamweek

Al voor de bevalling is Krista in beeld en neemt ze geregeld contact met je op om te vragen hoe het met je gaat. Tijdens de kraamweek is ze zeer betrokken, kundig, flexibel, up to date met kennis en zet een stapje extra als dat nodig is. Er is duidelijke communicatie en daarnaast is Krista ook erg gezellig en fijn gezelschap. Bij een tweede zullen wij zeker Krista nogmaals vragen!

by Jessica on Krista Komt Kramen
Fijne kraamweek!

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad! Krista stond meteen voor ons klaar. Veel goede adviezen en tips gekregen waardoor wij al snel onze draai hadden gevonden.
Dankje Krista!
Groetjes van ons.
Jessica, Wouter en Pieter

by Jeanne on Krista Komt Kramen
Topper!

Krista is zeker een aanrader! Ze zorgt voor een hoop gezelligheid en neemt al het werk uit je handen. Je hoeft je nergens druk om te maken. Meerdere keren heeft zij heerlijk gekookt voor ons. Voor de bevalling is zij al betrokken bij je zwangerschap en na de kraamweek is zij altijd nog bereikbaar voor vragen. Dit vond ik beiden erg prettig.

by Wendy en Rinaldo on Krista Komt Kramen
Structuur en rots in hectische week

Onze kraamweek was een hele hectische en werd soms overschaduwt door negatieve gebeurtenissen. Krista zorgde voor rust en gaf ons ook de mogelijkheid om onze eigen rust te pakken. Voor mij was het fijn dat Krista een vrolijke noot kon brengen door de luchtige gesprekken maar ook duidelijk en professioneel kon zijn als het moest. Ze wist dat ik hoop had dat de pijn minder werd en had ook zo de trucjes om de pijn te verminderen. Oh en vergeet haar pasta pesto niet!!
Krista is een topper die haar vak verstaat en tegelijkertijd ook de luchtigheid erin kan houden en op gaat in je huishouden 😉 zeker een aanrader!!

by Annemiek on Krista Komt Kramen
Fijne kraamtijd

Wij hebben onwijs genoten van onze kraamweek! Krista heeft ons goed geholpen en geadviseerd in deze week. Daarnaast was de week ook lekker relaxed en hebben wij onwijs gelachen met elkaar. Als wij in de toekomst nog een kindje mogen verwelkomen dan vragen wij zeker Krista weer om te komen kramen

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»