Leuk als je iets achterlaat in mijn gastenboek!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Krista Komt Kramen
Average rating:  
 23 reviews
by Annemiek on Krista Komt Kramen
Fijne kraamtijd

Wij hebben onwijs genoten van onze kraamweek! Krista heeft ons goed geholpen en geadviseerd in deze week. Daarnaast was de week ook lekker relaxed en hebben wij onwijs gelachen met elkaar. Als wij in de toekomst nog een kindje mogen verwelkomen dan vragen wij zeker Krista weer om te komen kramen

by Kimberley, Kevin en Vince on Krista Komt Kramen
Super hulp tijdens de kraamweek

Krista is een topper! Buiten de velen kennis die ze heeft, brengt ze ook gezelligheid mee in een pittige week. Ze heeft ons geweldig geholpen. Onze Vince wilde niet meteen goed drinken en op temperatuur blijven en ze wist ons gerust te stellen en kennis over te brengen. We kunnen nu met veel zelfvertrouwen verder:)

by Kirsten on Krista Komt Kramen
Top kraamweek

Dankzij Krista hebben wij een hele fijne kraamweek gehad! Gedurende de kraamweek heeft ze ons gesteund, geadviseerd en geholpen!
Daarnaast was het ook super gezellig!
Een kraamweek waar wij met veel plezier op terug kijken!

Liefs,
Glenn,Kirsten en Rosie

by Jannis & Rianne on Krista Komt Kramen
Enthousiast en boordevol kennis!

Krista is een enthousiaste dame die ons goed heeft geholpen tijdens de eerste periode van onze kraamtijd (na thuiskomst uit het ziekenhuis). Haar flexibiliteit is erg goed! Ook heeft ze ons nuttige tips gegeven waar we nog dagelijks profijt van hebben. Nogmaals dank!

by Claudia ten Wolde on Krista Komt Kramen
Goud waard!

Voor onze eerste kleine had ik mij geen betere kraamzorg week kunnen wensen! Dankzij Krista kijken wij hier met het grootste plezier en vertrouwen op terug! Ze heeft ons enorm gesteund en veel geleerd. Tevens zag zij goed wanneer ik mijn eigen grens voorbij ging en kon zij mij hierin goed afremmen zodat ik voldoende rust kreeg! Voor al onze hopelijk toekomstige kindjes zou ik geen andere kraamverzorgster wensen!

by Familie Koeks on Krista Komt Kramen
Fijne kraamtijd!

We hebben een fijne en gezellige kraamweek gehad met Krista! Veel van haar geleerd en ze heeft ons dan ook met zelfvertrouwen achter gelaten. Het was ook erg gezellig en we zouden zo weer voor Krista kiezen.
Krista, we zijn je erg dankbaar en we houden contact!

Veel liefs,
Eithrick, Jomara en Kymani

by Dorien on Krista Komt Kramen

We hebben een fijne kraamweek gehad. Krista heeft ons goed geholpen. Ze heeft veel kennis en brengt dit rustig over.
Ze werkt echt met passie en liefde. Bedankt!!

by Familie SIjm on Krista Komt Kramen
Eerste ukkie, Jax!

Toen ik in december 2018 zwanger was, wist ik één ding, ik wilde Krista als kraamverzorgende! Ik kende Krista al, en ik wist dat ik haar, haar enthousiasme, zorgzaamheid, humor en liefde in mijn kraamweek wilde hebben. 9 maanden later was het zo ver. Krista, je hebt me door de kraamweek heen geholpen, was streng (ik eigenwijs), was mijn luisterend oor en stond altijd voor mij klaar. Heel erg bedankt, topper!

by Fam van der Rest on Krista Komt Kramen
Kraamweek 3e dochter

Krista is bij ons komen kramen bij onze derde dochter. Het was fijn om van te voren al contact te hebben met elkaar, even klagen of iets te vragen het was allemaal geen probleem. Tijdens mijn thuisbevalling was krista snel aanwezig en samen met de vk heeft ze mij zelf mijn gang laten gaan met af en toe een aanmoediging. De kraamweek zelf was erg gezellig, ze was er voor mij en de baby, m'n andere 2 dochters, m'n man en m'n huishouden. Het ging met mij snel erg goed en ik kon vrij snel dingen zelf weer doen, krista heeft me hierin ondersteund maar ook afgeremd waar nodig. Het was een fijne week, dankjewel!

by Kaylee en Logan on Krista Komt Kramen
Toppertje!

Super lief en aardig.
Is op een goede manier streng geweest, want dat had ik echt nodig!
Hele leuke en gezellige uurtjes gehad.
En bovenal een hele goede steun geweest in een hele zware en moeilijke tijd waar we doorheen moesten.
Gewoonweg een top mens!!
Dankje lieverd! X van ons

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»