Leuk als je iets achterlaat in mijn gastenboek!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Krista Komt Kramen
Average rating:  
 17 reviews
by Dorien on Krista Komt Kramen

We hebben een fijne kraamweek gehad. Krista heeft ons goed geholpen. Ze heeft veel kennis en brengt dit rustig over.
Ze werkt echt met passie en liefde. Bedankt!!

by Familie SIjm on Krista Komt Kramen
Eerste ukkie, Jax!

Toen ik in december 2018 zwanger was, wist ik één ding, ik wilde Krista als kraamverzorgende! Ik kende Krista al, en ik wist dat ik haar, haar enthousiasme, zorgzaamheid, humor en liefde in mijn kraamweek wilde hebben. 9 maanden later was het zo ver. Krista, je hebt me door de kraamweek heen geholpen, was streng (ik eigenwijs), was mijn luisterend oor en stond altijd voor mij klaar. Heel erg bedankt, topper!

by Fam van der Rest on Krista Komt Kramen
Kraamweek 3e dochter

Krista is bij ons komen kramen bij onze derde dochter. Het was fijn om van te voren al contact te hebben met elkaar, even klagen of iets te vragen het was allemaal geen probleem. Tijdens mijn thuisbevalling was krista snel aanwezig en samen met de vk heeft ze mij zelf mijn gang laten gaan met af en toe een aanmoediging. De kraamweek zelf was erg gezellig, ze was er voor mij en de baby, m'n andere 2 dochters, m'n man en m'n huishouden. Het ging met mij snel erg goed en ik kon vrij snel dingen zelf weer doen, krista heeft me hierin ondersteund maar ook afgeremd waar nodig. Het was een fijne week, dankjewel!

by Kaylee en Logan on Krista Komt Kramen
Toppertje!

Super lief en aardig.
Is op een goede manier streng geweest, want dat had ik echt nodig!
Hele leuke en gezellige uurtjes gehad.
En bovenal een hele goede steun geweest in een hele zware en moeilijke tijd waar we doorheen moesten.
Gewoonweg een top mens!!
Dankje lieverd! X van ons

by Kim en Kyle on Krista Komt Kramen
Kraamweek

Wij hebben een fijne week gehad met Krista. Ze dacht goed mee over contact met het ziekenhuis en hield de kleine goed in de gaten toen hij slecht ging eten. Erg fijn dat ze zo goed bereikbaar was voor advies!. Ll We hebben ook weer een lekker recept erbij 😉 Nogmaals bedankt voor alles!

by Suze, Bare & Mylo on Krista Komt Kramen
Onze ervaring

Wij hebben acht dagen lang van de hulp van Krista gebruik mogen maken.
Ik vond het echt een super fijne ervaring omdat Krista erg professioneel handelt.
Overal waar ik hulp bij nodig had daar kreeg ik hulp bij. Zoals bijvoorbeeld bij borstvoeding, hier was ik het meest te spreken over. Door haar hulp en advies geniet Mylo nu optimaal en weet ik ook hoe ik moet handelen en verschillende houdingen kan aannemen. Verder vond ik Krista erg zorgzaam en kon ze mij met veel dingen geruststellen en zeker laten voelen. Ik zou hierom ook Krista aan iedereen aanraden, en zal ook in de toekomst Krista weer benaderen voor kraamhulp!

by Huib en José on Krista Komt Kramen
Topweek!

Eerlijk gezegd vonden wij het best spannend; een baby, ouders worden, maar ook een ‘onbekend’ iemand 8 dagen over de vloer hebben in de meest emotionele en lichamelijk afhankelijke week van je leven. Maar Krista gaf meteen een vertrouwd gevoel waardoor we dat helemaal niet zo ervaren hebben! Dankzij de tips, deskundigheid, de gezelligheid en de onwijs goede kookkunsten hebben we een fijne kraamweek gehad!

by Nikita on Krista Komt Kramen
Top week!

We hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Krista.
Krista heeft me erg goed begeleidt met de borstvoeding. Ze besteedde ook voldoende aandacht aan de kersverse pappa.
We zijn enorm goed verzorgd en hebben een heerlijk ontspannen eerste weekje gehad met onze dochter.
Lieve Krista, hartstikke bedankt voor je gezelligheid, kennis en voor het brengen van rust in deze week!

by Martien on Krista Komt Kramen

Hoi Krista, bedankt voor alle goede zorgen. We vonden je tips over borstvoeding en over de baby verzorgen heel leerzaam. Je kwam zelfs helpen toen wij nog in het ziekenhuis lagen. En het was fijn dat je we je altijd konden appen of bellen, dat geeft rust. De groetjes, Martien en Jessica.

by Koen en Rachel on Krista Komt Kramen
Super!

We hebben een ontzettend fijne, gezellige en leerzame kraamweek mogen ervaren dankzij Krista.
We zijn goed op weg geholpen in de belangrijke eerste week en mochten alles (meerdere keren) vragen. Krista heeft ons vertrouwd achter gelaten. We zijn echt blij dat Krista onze kraamhulp was!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»