Leuk als je iets achterlaat in mijn gastenboek!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Krista Komt Kramen
Average rating:  
 35 reviews
by Laura on Krista Komt Kramen
Bedankt!

Heel erg blij met Krista als onze kraamzorg! Het was heel fijn dat Krista ons kwam helpen. Ze kan goed luisteren, je kunt met haar lachen maar is ook een grote steun als het even minder goed gaat. Nogmaals bedankt Krista 🙂

by Gilbert & Susanne & Tom on Krista Komt Kramen
Goede start!

Krista is echt een topper! Ik was best wel onzeker en Krista heeft ons echt goed bijgestaan! Veel geleerd maar zonder te betuttelen! Echt heel fijn! Ook was het erg gezellig, lekker zitten kletsen! Het voelde niet als “zorg” maar heel vertrouwd, alsof een vriendin komt helpen! Maar dan èèn met veel kennis en kunde! Echt een fijne start gehad hierdoor! Je bent een topper Krista! Heel erg bedankt!!

by Michelle on Krista Komt Kramen
Kraamweek

Wat hebben wij een enorm fijne kraamweek gehad met Krista!
Ze deed heel veel voor ons en ondanks dat het ons tweede kindje is, had ze heel veel bruikbare tips waar ik wat aan had en legde alles heel goed uit.
Ze is super lief en relaxed waardoor iedereen in huis dat ook is.
Ze ziet wat er gedaan moet worden in huis en deed dit ook.
Vaak vergat ik om goed te eten/drinken en en vooral om te rusten. Dit werd goed in de gaten gehouden en ze wees mij er dan ook vaak op. Wat onwijs fijn was!
Als ik weer teveel wilde doen omdat ik mij zo goed voelde, zag ze dat en heeft mij daarin afgeremd wat heel fijn was. Hierdoor kon ik mij meer focussen op mijn herstel en optimaal genieten!

Kortom een enorm fijne kraamweek en ik zou het niet anders gewild hebben.

Bedankt lieve Krista!

Liefs
Michelle, Klaas, Mila en Sophie

by Marleen en Mike on Krista Komt Kramen
Fijne en leerzame kraamweek

Lieve Krista,

Mike en ik vonden het super fijn dat jij onze kraamhulp was.
Je legde alles goed uit en hierdoor hebben Mike en ik veel geleerd.
Het was een super fijne sfeer met jou en we waren heel erg op ons gemak.

Nogmaals super bedankt voor alles. En als er een tweede gaat komen gaan wij jou weer vragen om bij ons te komen kramen.

Veel Liefs Marleen en Mike

by Ilja on Krista Komt Kramen
Heerlijke kraamweek!

Wat hebben we een heerlijke week gehad met Krista in huis. Het was heel relaxed! Goede zorg voor moeder en kind, ook zorgde ze dat ik m’n rust pakte wat ik soms nog wel eens vergat. Ze had fijne en handige tips! Ook zag ze wat er gedaan moest worden in huis en deed dit ook. Een betere kraamweek konden we ons niet wensen! Als je een relaxte en fijne kraamhulp zoekt dan raadt ik Krista zeker aan !

by Yolanda on Krista Komt Kramen
Fijne kraamweek!

Krista kwam bij ons invallen omdat onze eigen kraamhulp helaas ziek was , maar wat waren we blij met haar!
Ze hoefde voor ons eigenlijk niet zoveel te doen omdat het gelukkig snel allemaal weer goed ging , toch was het fijn om haar in huis te hebben. Ondanks dat dit ons tweede kindje is gaf ze ons nog hele goede, bruikbare tips. Er werd ook gezorgd dat ik genoeg at , dronk en rust nam want dit vergat ik af en toe. Krista is echt een topper dus mocht je een lieve en fijne kraamhulp zoeken raden wij haar zeker aan!

by Tessa en Koen on Krista Komt Kramen
Goede tijd gehad

Krista kwam invallen voor onze eigen kraamhulp, maar het was vanaf het begin goed. Krista is erg betrokken en praktisch ingesteld waardoor we een hele relaxte kraamtijd hebben gehad. Ze denkt mee en zorgt voor het hele gezin (inclusief de hond ;)). Dank voor je goede zorgen!
Groeten Tessa, Koen, Sem en Nea

by Claudia ten Wolde on Krista Komt Kramen
Tot in de puntjes verzorgd!

Krista heeft ons bij onze eerste zoon zo goed bijgestaan dat wij wisten dat we haar voor onze tweede haar weer wilde vragen. Toen bleek dat wij een tweeling kregen reageerde ze zo enthousiast! De hele zwangerschap heeft Krista contact met ons gehouden en de kraamweek was werkelijk fantastisch! Krista verstaat haar vak als geen ander! Ze is niet alleen heel kundig maar ook inzichtvol als het aankomt op de behoeftes van de persoon specifiek. Omdat ik mij al zo snel goed voelde was ik geneigd teveel zelf te doen. Krista zag dit en heeft mij weten af te remmen waardoor ik nog veel meer heb kunnen genieten van de kraamweek.

Dank je wel Krista!
Groetjes,
Bart, Claudia
Tim, Luuk & Tess

by Laura Tonkes-Verdonk on Krista Komt Kramen
Topper!

Gezien wij bij ons eerste zoontje zo een goede ervaring hadden met Krista hebben we haar uiteraard ook gevraagd voor bij ons 2e zoontje. Ze weet van aanpakken. Ze stelt constant van alles voor om te helpen met de kinderen, mij, mijn man en het huishouden. Ze geeft ook veel goede tips. Heerlijk om gewoon alle focus op mijn baby en herstel te hebben. Ze is daarnaast super sociaal en fijn in de omgang. Het was naast de goede zorgen ook super gezellig om Krista de kraamtijd bij ons te hebben.

by Saskia on Krista Komt Kramen
Top kraamweek

Al voor de bevalling is Krista in beeld en neemt ze geregeld contact met je op om te vragen hoe het met je gaat. Tijdens de kraamweek is ze zeer betrokken, kundig, flexibel, up to date met kennis en zet een stapje extra als dat nodig is. Er is duidelijke communicatie en daarnaast is Krista ook erg gezellig en fijn gezelschap. Bij een tweede zullen wij zeker Krista nogmaals vragen!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»